|
|
#1 |
![]() |
![]() Oyuncularımız Deivid de Souza ve Gökçek Vederson, Porto maçı öncesi, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Oyuncularımızdan Deivid de Souza, "Biz Porto maçının sıkıntılı geçeceğini biliyoruz. Zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Ancak bu maçta kazanacak gücü kendimizde görüyorum. Yarınki maçta alacağımız bir beraberlik bile kötü bir sonuç olacak bizim için. Bu maçta rakibimizi yenecek güç, bizde sonuna kadar var. Porto'yla yaptığımız ilk maçta oynayamamıştık. Bu sıkıntılı bir duyguydu. O maçı mağlup kapattık. Ancak o günden bugüne kadar farklı maçlar oynadık. O günkü Fenerbahçe ile bugünkü Fenerbahçe arasında farklar var. Sakatlığı bulunan oyuncularımız iyileşti. Yarınki maçta da bu fark ortaya çıkacak. Geçen sene oyunu daha fazla rakip alana yıkan bir oyun felsefesine sahiptik. Bu sene ise, topun arakasına daha fazla geçmeye çalışıyoruz. Bence bu sene de geçen sene yakaladığımız kadar gol fırsatı yakalıyoruz. Bence fark, yakaladığımız fırsatları değerlendirmekte. Yakaladığımız fırsatlar aynı ama, son vuruşlarda daha dikkatli olursak, geçen yılki görüntüyü yakalarız" diye konuştu. Oyuncumuz Gökçek Vederson ise, "Porto gibi güçlü, daha önceden Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir takımla oynayacağız. Kesinlikle dikkat etmeliyiz. Alacağımız bir galibiyet, tur atlamamız için çok önemli. Bu maçtan, net olarak galip ayrılmalıyız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Takımın parçası olan bir oyuncu için, sahada olamamak çok üzücüdür. Düşünürsünüz ama sahada olmadığınız için yapamazsınız. Şu anda ben ekibimizin gücünün yerinde olduğunu düşünüyorum. Sadece 2 oyuncunun katılmasıyla değil de, tüm takımın istekli oyunuyla yarınki maçtan galip ayrılacağız" diye konuştu. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ya iyi hoş diyorsun da devied,
laf ile peynir gemisi yürümüyor be.. icraat lazım... |
|
|
|
#3 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
mücadele edin gerisi gelir
sahada ruhsuzlar ordusu oynamasın yeter |
|
|
|
|
|
#4 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Güveniyoruz Size,
Haydi Çubuklular, YETERKİ İSTEYİN !
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
onlar inanırlarsa,çabalarlarsa herşeyi başarırlar ben yürekten inanıyorum
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Ankaragücü maçında,
gücünü heç sahaya yansıtmadın Deivid. Bilmiyorum, Porto maçında ne yaparsınız????
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Giden lerin yeri dolmadi.buna sakatlari da katarsak,aragonesin vurdumduymazliği da işin cabasi,cezalilar da var.yanilmayi çok istiyorum ama hiç ümidim yok.peynir gemisi lafla yürümüyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
haydi bastır şanlı kanarya