|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
![]() “Fenerbahçe’nin hizmetindeyim” Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu ifade ederek, her zaman Fenerbahçe’nin hizmetinde olduğunu söyledi. Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Mamadou Niang, "Yeni sezon hazırlıkları bizim için bazı sıkıntılarla başladı. Çok çalışıyoruz ağır antrenman programı var. Böyle maçlarda gerçek performansı sergileyemeyiz" dedi. Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mamadou Niang, "Ben geçen sene de söylemiştim. Fenerbahçe ile uzun süreli bir anlaşmam var. Fener’de çok mutluyum elimden geleni yapıyorum. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Teklifler benim dışımda gelişen şeyler. Ben her zaman Fenerbahçe’nin hizmetindeyim" ifadelerini kullandı.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Eeeeee gider diyen felaket bezirganlarına kapak olsun!....
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Dün çok istekliydi abi bir yere gitmez
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|