|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 8
![]() |
Arkadaşlar yarın yani 7 Ağustos Pazar günü Kadıköy Salı pazarından saat 15:00 da konvoy halinde yola çıkılacak Metris cezaevinin önünden turlanarak tekrar Kadıköy'e dönülecektir.
Tarih// 7 Ağustos Pazar Saat// 15:00 Toplanma Yeri// Kadıköy - Eski Salı Pazarı Güzergah// Başkanımız Sn. Aziz Yıldırım o tarihte nerede ise oraya gideceğiz. Kadıköy - Köprü - Başkan - Köprü - Kadıköy şeklindedir. Aynı zamanda toplu olarak bağdat caddesi'nde tur atıldıktan sonra köprü yoluna geçiş yapılacaktır. Lütfen şahsi aracı ya da motoru olan tüm Fenerbahçelileri bu organizasyondan haberdar edin. Bizim için bu organizasyonun ne kadar önemli olduğunu herkese anlatın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Yahu şu metrise ne zaman organizasyon olsa kavga çıkıyor bildiğin Trabzonluların yuvası orası yapmayın Allah aşkına oraya ağalarla gelenlere bir şey olmuyor ama genç arkadaşları gaza getiriyorsunuz dayak yeyip dönüyorlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 8
![]() |
Bu Fenerbahçe taraftarının bir organizasyonudur.Burası da Fenerbahçe taraftar forumu olduğu için bu haberi verme gereği hissettim. Ha "orada trabzonlular var " diyerek gelmeyecek arkadaşlar bu mantıkla sanırım hayatlarında tek bir deplasmana bile gitmemiş kişilerdir herhalde. Orada trabzonlular varsa yaklaşık 500 araçlık bir Fenerbahçe konvoyu da olduğunu da söylemekte bir mahsur olmaz diye düşünüyorum.Delikanlı olan sarkar ve layığını görür...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
bu organizasyonu sizin yapmadığınızıda biliyorum organizasyonu yorumluyorum bunun böyle deplasmana hiç gitmedin mi delikanlı olan gelirle bir alakası yok benim dediğim şudur ki Trabzonluların mekanına gitmek kavgaya gitmek gibi bir şeydir. Metris dibimde benim arabayla 5 dakika,şampiyonluk kutlamalarındada ortalama 1000 kişiydik belki bu konvoydan fazla insan vardı ama döner bıçaklarıyla bira şişeleri ile saldırılınca bir anda 100 kişiye düştük orda birine bir şey oldumu o konvoy götürmeyecek cenazeye ailesine olan olucakBen demiyorum Trabzonlular var gitmeyin diye ama böyle sanki kavgaya gider gibi organizasyon yapmanın alemi yok onu diyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
![]() |
Kimseye korkun falan demiyorum zaten.Neyse bu konuda anlaşamıyıcaz sanırım
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
''Sevgi eylem gerektirir''
İstanbul'un göbeğinde orası bilmemkimin kalesi,şurası bilmemkimin bölgesi, oradan filan geçemez,buradan falan geçemez diye bir şey olabilirmi. Hani burası bir hukuk devletiydi. Taraftarlık makina başına geçip medyada çıkan yalan yanlış haberleri siteye taşıyarak ahkam kesmekle olmaz.
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,818
![]() |
Bu iş hemen ''organize suçlar'' kapsamına sokulur!
.Yargı kararlarını hiçe sayıp,toplanmak ve protesto etmeyi hemen bu kapsama sokarlar!Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın!Toplanıp,protesto gösterisi yapanların da mimlendiğine eminim! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Yahu gerekirse kavgada çıkar kanda akar.
Deyyuslar döner bıçağı çekiyorsa birazdan biride tabanca çeker(çekecek bu gidişatla). Aynı şike olayı burdada tekrarlanıyor sen örtülü ödenekten utanmadan para al,yerine göre karşılıklı olarak gese ile birbirine domal ben de buna direnç göstermeyeyim !!! Savaşlar böyle çıkıyor sen gel Çanakale'ye dayan bende seyredeyim?Anan güzel mi derler adama. Delikanlılar gidecek...(en son dövüştüğümde yoruldum tamamını çıkaramadım) hoş memlekette delikanlı kalmadı hepsi Çanakkale'de öldü. Taksim'e gidecem ama.Polis'in kalabalığa ateş açma ihtimalini bilmeme rağmen. Atatürk'ün Bursa nutku ile Gençliğe hitabesi (adı üstünde) gençlere itafendir.Hoplaya zıplaya bilen onlar. Hukuk varsa ben giderim Metrise desteğimi verir paşa paşa da dönerim herif döner bıçağı ile bana dalarsa olan bitenin sorumlusuda ben olamam. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,818
![]() |
Alıntı:
|