|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım 4 sene falan oldu kralın frikikten gol atamaması
En son Kadıköy'deki kupa maçında cincona (Aykut'a) atmıştı frikikten Golden önce yeter artık bırak bu vuruşları bir başkasına Alex dedim 4 yıldır frikikten golün yok dedim Ama kral bizi mahçup edercesine mükemmel bir vuruş yaptı Hep diyorum ya heykelinin dikilmesi için bu adam ne yapmalı diye? Bu gece bilhassa ilk yarı mükemmel top oynadık Guiza dışında aksayan biri yoktu sahada İkinci yarı ise idare ettik Selçuk bugün hayatının topunu oynadı,hepimizi şaşırttı Daum çarşamba maçı olan bir takımda bile değişiklik yapmama ısrarını sürdürdü Hemde skor 2-0 lehimize olmasına karşın Emre ceza sınırında ve 2 pozisyonda direkten döndü sarı kartı görme konusunda Daum aynı Daum ama takım aynı takım değil Kaldı 3 maç,dişimizi sıkmalı ve 2 kupayıda almalıyız artık
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Daum'un halini Emre'nin beni çıkar diye işaret etmesi gösteriyor zaten ..!
Valla babamın altıncı hisleri çok kuvvetlidir adam Alex'in golü var frikikten dedi oldu ikinci golüde 5 6 saniye önce bildi bjk maçındada çok rahatım diyordu neyse boşverelim babamı Alex bugün nefis oynadı Daum arada onuda latmalı ben oyunun sonunda beklerdim ama nerde
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Kardeş adam yapması gereken değişiklikleri yapmıyor ki Alkışlatmak için değişiklik yapsın Adamın değişikliklere ne kadar kapalı olduğunu anlayın artık O dediğin kıyağında Alex'e yapılması farz oldu artık,çok haklısın Umarım Trabzon maçı rahat geçerde şöyle 5 dakka kala kralı kenera alır Stadda 55 bin kişi,ekranları başında da milyonlar kralımızı avuçlarımız patlayana kadar larız
|
|
|
|
#4 |
Bundan önceki frikik golünü 2005-2006 sezonunda Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçta kaydeden sarı-lacivertli ekibin kaptanı, 4 yılı aşan bir sürenin ardından frikik golüyle buluşarak, uzun süren hasretini bitirdi.
Dört yıl önceki maçta 8 Mart 2006 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakiplerine karşı 85. dakikada attığı frikik golüyle takımına galibiyeti getiren Alex, şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertli ekibin bu akşam Eskişehirspor ile yaptığı mücadelenin 13. dakikasında kaydettiği frikik golüyle, gecede perdeyi açan isim oldu. Kaynak : www.gazetevatan.com
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
valla bende bu gün alex emre atar deedim alex attı özer attı
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
O sol ayak sigortalanmalı !
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,822
![]() |
Büyük kaptan lazım olan yerde yazdı golünü :slap:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Futbol zekası en üst seviyede bunu onu izleyince çok net görüyoruz zaten atttığı frikik golü de çok klastı.
Daum'a gelince sahada 60'dan sonra gezinen Özer'i ve kart sınırında olan Emre'yi almakta çok gecikti.Forvet değişikliğini de daha erken yapabilirdi.
|
|
|
|
#9 |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
Ölçtü biçti vurdu top öyle bir yere gitti ki kaleci de şaştı kaldı...
|
|
|
#10 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
Alex Allahına gurban senin
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |