|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: 18. Şampiyonluğumuza Olan İnancınız Ne Alemde? | |||
| İnancım Tam. |
|
11 | 84.62% |
| Güvenim az. |
|
2 | 15.38% |
| Hiç güvenim kalmadı. |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
18. Şampiyonluğumuza Olan İnancınız Ne Alemde?
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
İnancım tam. Bize ilk taşı en günahsız olan atsın.
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
her daim tamdır
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
ben saha dışını bilmem taraftar olarak tribüne saha içine bakarım akıtılan tere bakarım harcanan emeğe bakarım benim güvenim her zaman ki gibi TAM !
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Alıntı:
1 sezonda sadece ibb maçını rakipten kaynaklanarak stressiz seyrettik ondada adamların avrupa maçı var diye erken gol yeyince kasmadılar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 881
![]() |
Bence şike şike değil mike mike şampiyon olduk
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Ali Babadan esintiler
|
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Bize laf atan hamsileri kadıköyde ezdik, gs ve bjkyi geriye düşmemize rağmen ufaladık. Futbolumuz kamuoyu otoritelerince bile şampiyonluğu hakettiğimiz yönündeydi. Benim inancım tam ama bazı sırtlan zihniyetliler fenerbahçemiz üzerine oyunlar ve komplolar kurarak durdurmaya başladılar. Aziz yıldırım için fenerbhçeyi, fenerbahçe içinse aziz yıldırımı güzelce kullanıyorlar. Fenerbahçem Türkiyemn en büyük kulübüdür. Ve ben hala takımımı deli gibi seviyorum. Renklerine aşığım varmı diyecekleri............
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
hemen hemen bütün maçları izledim.
öyle maçlar oynadı ki bizimkiler yenilseler bile ağzımızı açamazdık. öyle koştular mücadele ettiler ki gs yi bjk yi ts yi yendiler antep i son dakika golüyle yendiler çok zor şartlarda aldılar maçları inancım tam
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
goz gordu
inancim tam |
|
|
|