|
|||||||
| Futbolcu Performansları Futbolcularımızın Performansları Hakkında Burda Görüşlerinizi Belirtebilirsiniz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
![]() Gökay Iravul (d. 18 Ekim 1992), Türk futbolcu. Futbola 2001 yılında Denizlispor'un altyapısında başladı. Seçmelere katılmıştı, minik takıma seçildi. Sonrasında Fenerbahçe'ye transfer oldu.ilk maçını az alkmaar maçında oynamıştır Fenerbahçe altyapısında yetişmiştir ve 15 Ocak 2010 tarihinde A takıma yükselmiştir.
SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK ! Konu Özgür tarafından (24-09-2011 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
ilk yorum benden
son 5dk oynadı yavaş yavaş gençleri görmek güzel |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
gökay daha genç kaldıramaz diyordum ama cristianı yine görünce vazgeçtim
topuz-gökay oynamalıyız cristian - etki ediyor en azından gökay çabalar bişeyler için |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
gelecekte çok iyi yerlere gelecek o gözüküyor ama tabi bunu oyununa bakarak söylemiyorum
çok basit oynuyor , sadece kaptırmamak için oynuyor daha tam yeteneklerini göremedik |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
top kullanma yeteneğini geliştirirse yeni Emre olur top kapmaları önde basmaları
çok beğendim
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|