|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada A Milli Takım'da Ömer Onan'ın 22 sayılık performansı da maçı lehimize çevirmeye yetmedi. İlk maçta Ukrayna'yı uzatma sonucu 69-65 yenen 12 Dev Adam, turnuvadaki son maçında yarın 18.00'de Sırbistan'la karşılaşacak. İkide iki yaparak büyük avantaj yakalayan Almanya, 15.30'da oynanacak maçta iddiası kalmayan Ukrayna'yı yenerse turnuvayı ilk sırada tamamlayacak. Sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm, iyileşme sürecinde olan Sinan, Ömer Aşık ve Semih'ten yararlanamayan milliler, Almanya karşısına ağrıları olduğu için riske edilmeyen Kerem Tunçeri'den de yoksun başladı. İlk maçta Sırbistan'ı 59-58 yenen Almanya, Pleiss'la pota altından bulduğu sayılarla ilk bölümü önde geçti. Boyalı alandan skor üretmekte zorlanıp dış atışlara dönen 12 Dev Adam, rakibine Ömer Onan'ın yüksek yüzdeli şutlarıyla karşılık verdi. Periyodun bitimine 1 dakika 15 saniye kala Preldzic'in basketiyle ilk kez 15-13 öne geçtik. Ender'in 3 sayılık atış halindeyken faul yaptığı Schaffartzik serbest atışları sayıya çevirip periyodu 21-20 Almanya lehine sonuçlandırdı. İkinci periyotta pota altındaki etkinliğini sürdüren Almanya hızlı hücumlarla 7 sayılık seri yakalayıp skoru 28-20'ye getirince, başantrenör Orhun Ene mola aldı. Molanın ardından ilk periyotta 11 sayı üreten Ömer Onan, Preldzic ve Ersan'ın çabaları da oyunu lehimize çevirmeye yetmedi. Ukrayna maçının yıldızı Cenk, Hidayet, Enes, Ender ve Furkan ilk yarıda skor üretemeyince devre arasına 43-35 geride girdik. Üçüncü periyot Hidayet, Cenk ile Benzing, Schaffartzik'in karşılıklı basketleriyle 63-54 geçildi. Son 10 dakikalık bölümde savunmasını sertleştiren ay-yıldızlılar oyuna yeniden ortak oldu. Hidayet ve millilerimiz adına maçın yıldızı Ömer Onan sahneye çıkıp bitime 5 dakika kala farkı 71-68'le 3 sayıya kadar indirdi. Benzing bu dakikada söz alıp farkın daha da kapanmasına izin vermedi. Son bölümde daha az hata yapan Almanya maçı 79-72 kazandı. SALON: Halkapınar HAKEMLER: Murat Biricik, Sergei Zaschuk, Aleksander Glisic ALMANYA: Benzing 16, Hamann 3, Schwetheim 7, Pleiss 20, Jagla 4, Ohlbrecht 5, Shultze 2, Schaffartzik 15, Wysocki, Zweiner 2, Staiger 5 TÜRKİYE: Ender 7, Ömer Onan 22, Ersan 10, Hidayet 10, Enes, Doğuş 2, Preldzic 8, Oğuz 4, Furkan, Cenk 5, Barış 4 BEŞ FAUL: Schweitheim (34.54) (Almanya) 1. PERİYOT: 21-20 2. PERİYOT: 43-35 3. PERİYOT: 63-54
Konu damir/alex20.fan tarafından (15-08-2011 Saat 03:36 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
T
Bi umursamazlık var sanki bizimkilerde yani bu maçı izlemedim de dün oradaydım öyle geldi bana, hazırlık maçı olmasına yoralım hadi.
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
maçı izleme fırsatım olmadı
Nowitzki olmadan Alman takımı eskiden bir hiçti şimdi biraz toparlandılar şutlarını korkusuzca atmışlar bazen çok Hidayete bağlı kalıyoruz bu kötü bir durum Enes'i izleme fırsatı buluyoruz bu maçlarda,fizik var ama şöyle D.Howard gibi vücut yapısı tüm kombinasyonlu bir adam çıkartamadık gitti şöyle bir omuzla indirsin karşısındakini
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Haklıda adam ABD tura çıkınca anca full görebiliyoruz hazırlık maçlarını ama seyircinin ciddiye aldığı kadar bizimkiler almıyor sanırım Ukrayna 19 sayı geriden gelip maçı uzatmaya götürmesi abes gelmişti 2 gün önce bugünde bu yenilgi pek olmadı sanki
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
maçı izledim.
iyi değildik özellikle fiziksel açıdan savunmamız berbattı almanya yı çok beğendim Nowitzki olmadan da basbaya bir takımlar yıldıları yok ama çok iyi tanıyorlar birbirlerini Murat adamlar Nowitzki olmadan dünya kupasında da çok başarılıydılar küçümsememek gerek Enes yetenekli belli anlıyorum 1 sene hiç maç yapmamış ama yetersiz şuan da hücumda savunmada.ribandlarda çok iyi ben biraz da batuhan karadeniz in basketbol havası seziyorum onda pota altını zaten hiç kullanamadık. Kerem Tunçeri nin olmaması topu pota altındaki oyuncularımızla buluşturamadık ama daha var turnuvaya
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
![]() |
bakalım bugün Sırplarla maç bare onu kazanalımda moral olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
T
Alıntı:
![]() Bu arada son maçın bileti bile iki gün önceden bitmişti. Ama maçtaki anonsucu mudur dj midir ne denirse artık çok kötüydü. Taraftarı coşturacak bir tezahurata başlatacak kişiler de azdı anca uzatmalarda bir şeyler yaptırmaya başladı o dj de ha sinir oldum kırmızı beyazı bile bi kere yaptık maç boyunca.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
bizim için boş bir turnuva oldu desem yeridir
sanki Fenerbahçe takımını izliyordum son maçta Emir Oğuz Ömer kendi etrafında öyle sorumluluk almaya çalışıyor Enes daha olmamış biraz daha korkusuz olmalı Kerem ve Ender eskisi gibi sorumluluk alamıyor sanırım Milli Takım'da biraz arkadaşlık sorunu var kimse kimseyle uyumlu değil mahallede bile yapılmayan ikili oyunları Sırplara karşı denedik hepsindede Enes'i ezdiler
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
T
Alıntı:
Kerem bana da ağır geldi bu sefer biraz yaşlanıyor artık tabii ama Kerem Tunçeri ya ne de olsa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
![]() |
kendimi bildim bileli Kerem Tunçeri Ender Arslan Hidayet Kerem Gönlüm
![]() Nowitzki olmadan Almanya bizi dağıtıyor bizde Hidayet ile Ömer Onan olmasın sorumluluk alıcak adam yok
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|