|
|||||||
| Futbol Maç Analizleri Fenerbahçemizin maçlarının öncesi ve sonrasını, takım kadrosunu skoru ve oynanan futbolu analiz ettiğimiz forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
11. Hafta: Fenerbahçe-Eskişehirspor
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Takım milli aradan sonra dinamik birşekilde maça çıkacak. Milli takımdan gelenler moralsizler ve ilk yarı ritm yakalayamayabiliriz. Fakat ben maçı zorda olsa iknci yarı kazanırız diyorum. iddaa oynayanlara tavsiyem 0 dan 1, iy0, alt
|
|
|
|
#3 |
|
[I]
![]() |
60 dk top oynamadık valla
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
![]() |
güç bela bu maçı da atlattık ama nereye kadar?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
bu playoff sisteminde 1-0 da aynı 5-0 da...
kazanalım da fark etmez... ama harbi son 20 dk cok kotuyduk...
|
|
|
#6 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
bi de şunu eleştireceğim....
antrenörü yine onu cikartti da bunu soktu tarzı eleştirmem...eleştirmeyi de pek sevmem...vardir bi bildigi derim... eskişehir in baskılı oynamaya başladığı dakikalarda Selçuk'un oyuna girmesi doğru... ama arkadaş iyi ve etkili oynayan Baroni mi cikar... yoksa kosarken bile k.ci arkada bi sekilde kosan, fizik formsuzlugu o derece sahada belli olan, kötü ve güçsüz oldugundan kaynaklanarak ona buna salça olan Emre mi... hocam iyi güzel stoch u oynatmıyorsun fiziği yetersiz, formsuz falan diye buna bir lafım yok...ama emre ondan daha beter vaziyette...kes şunu be hoca...
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,818
![]() |
Geçen seneki ligin ikinci yarısındaki o inanılmaz temponun ve konsantrasyonun bedensel ve zihinsel yorgunluğu çıkıyor.Buna birde geçen Temmuzdan beri yaşanan olayları katın;bence düşüşün nedenleri bunlar.Ayrıca giden Santos ve Niang ve Lugano çok önemli oyunculardı.Belki Santos'un yeri Zieglerle kısmen doldu ama diğer ikisini arıyoruz.Yeni çıkacak yasa ile başkan serbest kaldığında,takıma tekrar moral gelir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Ben takım olarak bir maraton koşusu tekniği sezinliyorum. Bu gayet tabiki tartışılmaya açıktır. Takımımızdaki futbol olarak en önemli sorun bir türlü farkı ikiye çıkaramamaktır. Maçlarda iyi oynarsın kötü oynarsın kabul, ama farkı ikiye çıkaramadığında rakibi ümitlendirip direncini artırırsın. Boks maçı gibi aynı, rakibe bir direk vurursun grogi duruma gelir ,düşmez round biter , sen o ikinci kroşeyi indiremediğin her dakika aynı grogi duruma düşme olasılığın artar.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
fenerbahçe yıllardır böyle bir sezonda rakipleri sürklase ettiği maç sayısı 3 ve ya 5 dir(bunun da 2 tanesi son yıllarda gs maçlarıdır).geri kalanı yürek çarpıntısı.gerçi bu sezon çok farklı yinede kazanıyorlar helal olsun ama sahada birbirlerine diklenmeler hiç hoş değil önlem alınmalı.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
baroni bu maçta iyimi oynadı ?? :O
staddaydım adam bütün maç yürüdü be kardeşim |
|
|