|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
![]() 1 MİLYON TARAFTAR KART İLE KULÜBÜNE BUGÜN HEMEN ŞİMDİ DESTEK OL! Büyük Fenerbahçe taraftarının kulübüne nasıl sahip çıktığını sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya gösterme zamanı. Yaşadığımız süreçte bizleri bir gün olsun yalnız bırakmayan taraftarlarımız, telefon mesajları, elektronik postaları, faksları ve dünyanın 4 bir yanından mektuplarla hep şunu sordu; Kulübümüze daha fazla sahip çıkmak için bugün hemen şimdi ne yapabiliriz? Fenerbahçe taraftarının bugün, hemen, şimdi hatta sadece bir telefon mesajı ile yapabileceği ve kulübüne manevi desteğinin yanında maddi olarak da en etkili katkısı; taraftar kart satın almak! Biliyoruz; aslında 1 milyon sembolik bir rakam Büyük Fenerbahçe taraftarı için; bu kampanya 1 milyonu aşacaktır! Şimdi hemen bir "Taraftar Kart" sahibi olabilmek için; Turkcell, Avea ve Vodafone hatlı telefonlarınızdan FBKART yazıp 7979'a sms gönderebilirsiniz*.(Sadece Klasik Kart başvurularında geçerlidir) Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftar Kart Abone hattı: 0 216 444 10 07'yi arayabilirsiniz. www.fenerbahce.org, www.fenerbahce.com.tr ya da www.biletix.com adreslerinden satın alabilirsiniz. Fenerbahçe Taraftar Kart özelliği olan Kredi Kartlarından edinmek için Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankaları şubeleri ya da internet siteleri aracılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz. Fenerbahçe Klasik Kart 35 TL Fenerbahçe Gold Kart 100 TL Fenerbahçe Platinium Kart 350 TL'dir. Üyelik ücretleri bir yıl için geçerlidir. 1 yılın sonunda Klasik Kart için 35TL, Gold Kart için 50 TL ve Platinium Kart için 150 TL'ye yenileme yapılabilir. *Gönderilen mesajlar Turkcell tarafından 0,50 TL Avea tarafından 0,50 TL olarak ücretlendirilir. Kart ücreti faturalı hatlar için cep telefonu faturanıza yansıtılmakta, kontörlü hatlarda ise kontör tutarınızdan düşmektedir. Fenerbahçe Kart ile ilgili her türlü duyuru ve bilgiye www.fenerbahce.com.tr sitesinden ulaşabilir, Sorularınız için 0 216 444 19 07 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen 3 tane klasik kart alıyorum
ulan kulübüme bugün destek olmassam ne zaman olurum seni çok seviyodum fenerbahçem şimdi dahada çok seviyorum fenerbahçemizin her zaman neferiyim ölene kadarda neferi olacam seni ebediyete kadar yaşatacağız büyük Fenerbahçem
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu yardımları yapalımda yönetim divan ve disiplin kuruluda harekete geçsin kulüpten ihraçlar başlasın içimizdeki irlandalılar temizlenmedikçe bu yardımların faydası olmaz.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Bende kendi kartımı bu yıl için gold karta yükseltiyorum eğer seneye bütçem yine elverişli olursa gold karttan devam.
1 milyon klasik kart olsa 35 milyon lira para yapıyo çok çok iyi rakam inşallah bu rakama ulaşırız ve devamlılığı sağlarız
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de başvurduğum burs çıkarsa alacağım direk. Çıkmasa da klasik kart alırım gerçi.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,822
![]() |
Kartımı yükselteyim bende. bir tane eşime alayım. annemede hediye edeyim bir kart. Fenerbahçelilik böyle günde belli olur
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben kendi şahsıma bugün Fenerbahçe dergisine üye oldum yıllık maliyeti 96 tl (kargo masrafları kulübe ait) 1 yıl boyunca,adresinize her ayın 1-10 arasında elinizde oluyor derginiz. 1 yıl sonunda yenilemediginiz taktirde,aboneliginiz bitiyor. hatta fb dergideki arkadaş,isteyen arkadaşlarınız olursa 4441975 numaralı telefondan ulaşmaları (veya cagrı bırakmaları ) yeterli dedi. (bilginize) Belki ilerleyen günlerde taraftar kart için talebim olabilir.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,093
![]() |
Bu açıklamardan önce kart sayısı kaçtı ?
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Basın toplantısı bittiğinden beri satılan taraftar kart adeti 4.000 Adet olarak açıklanmıştır
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 8
![]() |
arabamın plakası 34 FB ....
gerçi plakamın FB olması fenerbahçeye bi getiri sağlamaz ama gene de söylemek istedim ![]() ayrıca kredi kartım ...... bankası fenerbahçe ... kart. klasik kart kullanıyorum. yıllık aidatı 35,00.-TL inşallah bende kartımı gold'a yükselteceğim arkadaşlar. ayrıca maçlara hiç "gidemeyen" biri olarak kombine almayı düşünüyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|