|
|||||||
| Efsanelerimiz Efsanenin Geçmişini Burada Anıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
05 Mayıs 1996
Trabzonspor : 1 Fenerbahçe : 2 Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, Fenerbahçe formasını son defa giyerken, her ikisi de son gollerini attılar. Fenerbahçe, ligin bitimine 2 hafta kala liderliğe yükseldi. ![]() Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, Türkiye 1.Futbol Ligi 32.hafta maçında, Rüştü, Uche, Högh, Saffet Akbaş, İlker, Kemalettin (Bülent Dk.46) Oğuz, Tayfun, Halil İbrahim (Erol Dk.81) Aykut, Boliç (Tarık Dk.67) tan oluşan kadrosuyla, deplasmanda şampiyonluk için çekiştiği Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederken gollerini, Oğuz Çetin (Dk.56) ve Aykut Kocaman (Dk.83) Trabzonspor’un golünü ise Abdullah Ercan (Dk.19) attı. 1988-89 sezonunda Sakaryaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman, Fenerbahçe formasını son defa giydiler, son gollerini attılar. Fenerbahçe, ligin 32.haftasında 78 puanla liderliğe yükseldi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Yaşım sebebiyle kaçırdığıma üzüldüğüm maçların başında gelir.
Özeti; http://www.esatdergi.com/2011/05/05/...erbahce-video/
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Haykıracak nefesim kalmlasa bile
Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim Görmese ben bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninle diye diye ortalığı inletmiştik maçtan sonra.
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,818
![]() |
O maçla ilgili bir anektod yazmak isterim:
O gün öğleden sonra annemi arabayla gezdirmiş ,biraz alışveriş yapmıştık.İçimde hep bir korku ve endişe vardı! Maç başlayalı 30 dakika falan olmuştu.Dönüşte sahilden bostancı üzerinden Bağdat caddesindeydik.Korkunç bir kalabalık vardı.Sordum taraftarlara;abi dediler 1-0 mağlubuz!O üzüntü ve endişe ile eve geldik.Anneme rica ettim!Dedim ki;anneciğim totem yapıyorum.Perdeleri kapat,Tv'yi açma!Yat uyu.Bende odama,resmen inzivaya çekildim!Sonra caddeden bir uğultu koptu,bendeniz durur mu,hemen tv yi açtım!1-1 idi.Sonra bildiğim tüm duaları etmiştim!Arkadan bir uğultu daha kopmuştu.2-1!! O zaman eski evdeydik.Salona kuş uçuşu yaparken camlı kapıdan geçmişim,tüm ellerim,bileklerim kan içindeydi.Hemen yeğenim beni hastaneye kaldırdı,dikişler atıldı.Neyse o gece hastanedeki güzel hemşireye de biraz sarkmışım galiba zira kafa iyiydi!!![]() Sonraki hafta İstanbulsporu 2-0 yenmiştik,bir golü de Uche atmıştı.Sonra,malumunuz O sene şampiyon olmuştuk!Bunu daha evvel anlatmıştım.Çok heyecanlı bir sezondu o!! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
ben de orta okuldaydım sanırım, babamla birlikte (o da fenerbahçelidir) trabzonsporlu arkadaşlarıyla izlemiştik.
lokum gibi adamlardır normalde ama 1-0 olunca çıldırdılar abuk subuk hareketlere başladılar. babam da efendi adamdır hiçbişey demedi ama 2-1 olunca ben dayanamadım bir iki tanesine hareket çekmiştim ![]() bi daha da görüşmediler o arkadaşlarıyla
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,431
![]() |
Benimde liseden mezun olduğum seneydi. Arkadaşlarla maçi trabzonlularn yoğunlukta olduğu bir kulüpte izlemiştik. 1-0 olunca bana mahalleden bir trabzonlu ağabeyim şöyle demişti;
gel yeğen üzülme sana birşeyler ismarlayayimda kendine gel... Kulüp sesten girla gidiyor kdz.şiveleri havalarda uçuşuyordu. üzülmeyin uşağum diyen diyeneydi... (allah için o zaman farkli takim taraftarlari bir aradaydik) maç sonunda ise kulüpten daha az ses ama haykirircasina derinden "fenerbahçe" ezgileri fişkiriyordu. çikişta o trabzonlu sevgili ağabeyimi gördüm, surati dokuzu çeyrek geçiyordu. Sazi elime aldim; gel ağabey ben sana soğuk ne istersen ismarlayayim, ama ne olursa olsun bu üzüntünü almaz haa. Demiştim. O gün bugün trabzonlu ağabey futbolla ilgisini alakasini adeta kesmişti. E hakli tabi kaç yil sürdü o çöküntü.... |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,076
![]() |
Bu sene de çöküntüye girecekler. Bir golluk ikili averaj farkıyla kaybetmek onları fıtık edecek
![]() O sene oğlum Zafer doğmuştu. 5 aylık bebekken oğlum benimle şampiyonluk turuna çıkmıştı
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
hatırladığım kadarıyla oğuz çetinin fenerbahçe formasıyla attığı tek frikik golüdür trabzona atığı frikik golü.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Fanatik insan
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 26 Mesajlar: 357
![]() |
babamla dışarda seyretmiştik. Benim umudum yoktu. babamın umudu vardı. O senelerde trabzonu yenmek hele Fb açısından zordu. Zoru başardık.keşke ligin en son maçı vansporla oynadığı maç ta bulunsa ne güzel olurdu. ts de eskişehire 7 tane atmıştı!!!
|
|
|
#10 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |